Hoera, het is Wereldwaterdag en dat vieren het we uiteraard binnen LIFE Belini! Niet alleen zijn er weer diverse activiteiten in ons projectgebied onder de campagnenaam Fiere Rivieren, we hebben ook onze tussentijdse projectresultaten gebundeld in een prachtige brochure. Zo vieren we vandaag nog eens extra onze gezamenlijke inzet voor beter waterbeheer en  waterkwaliteit in België.

Samen met de viering van Wereldwaterdag bundelen we ook dit jaar een reeks activiteiten in ons projectgebied onder de campagnenaam ‘Fiere Rivieren’. Met onze activiteiten willen we het  waterbewustzijn vergroten en bij te dragen aan de missie voor een duurzamere toekomst. Neem zeker een kijkje op life-belini.be/fiere-rivieren. Naast activiteiten binnen ons projectgebied vind je er ook links naar andere interessante wateractiviteiten bij onze Belgische partners.

In onze nieuwe brochure kom je heel wat meer te weten over wat alle partners al realiseerden binnen dit project: van prachtige hermeanderingen, een unieke vistrap tot nieuwe openleggingen en zelfs ondergrondse maatregelen aan de riooloverstorten. Allemaal dragen ze bij tot een verbetering van onze waterkwaliteit. En uiteraard blijft het daar niet bij, ook de komende jaren blijven we daar verder aan werken! Geniet van alle activiteiten rond Wereldwaterdag en wees Fier op onze Rivieren!