Tijdens erfgoeddag op 21 april 2024 werden de werken van de Vlaamse Landmaatschappij in het kader van Landinrichting IJsevallei bij het kasteelpark Isque in samenwerking met de gemeentes Overijse en de school Kasteeltje ingehuldigd. Op zondag 26 mei werd het nieuwe Woluwedal park in Sint-Stevens-Woluwe feestelijk ingehuldigd.

In Overijse was er een fijn programma met een loopwedstrijd voor de schoolkinderen, geleide wandelingen en fietstocht, infostand, vijverbootjes én waterdiertjes spotten, langsheen de natuurlijk heringerichte kasteelvijver en recent opnieuw opengelegde IJse. Een deel werd gefinancierd met steun van LIFE Belini.

Op zondag 26 mei werd het nieuwe Woluwedal park in Sint-Stevens-Woluwe feestelijk ingehuldigd. Dit park werd gerealiseerd  door de Gemeente Zaventem en de Vlaamse Milieumaatschappij in samenwerking met Regionaal Landschap Brabantse Kouters, de Bosgroep Vlaams-Brabant en Kiemkracht vzw en wordt financieel ondersteund door het Agentschap voor Natuur en Bos, het Vlaamse Randfonds en Ayvens. Ook hier zit een stukje Belini-financiering voor de Woluwe-koker in.