In het kader van Wereldwaterdag organiseert Leefmilieu Brussel een conferentie met als themaWaterkwaliteit en levenskwaliteit in de stad: samen gaan we de gewestelijke uitdagingen aan!’ Op het programma staan lezingen, debatten en getuigenissen over de bescherming van het water in de stad, de impact ervan op onze levenskwaliteit, onze gezondheid en ons leefmilieu.

 

Het evenement is een gelegenheid om de professionals te ontmoeten die hieraan bijdragen, om te discussiëren over de projecten die op het terrein worden uitgevoerd en om samen de gewestelijke vooruitzichten te bekijken.

Gedurende de dag zijn er ook animatieactiviteiten in het atrium, waar u tools, projecten en de rol van bepaalde spelers op het gebied van waterkwaliteit kunt ontdekken.

Dit alles zal plaatsvinden in het auditorium van Leefmilieu Brussel – Thurn & Taxis-site, Havenlaan 86C / 3000 – 1000 Brussel op vrijdag 22/3 van 9u tot 17u

Meer info en inschrijvingen op https://leefmilieu.brussels/pro/agenda/waterkwaliteit-en-levenskwaliteit-de-stad-samen-gaan-we-de-gewestelijke-uitdagingen-aan