Beschrijving

Naar aanleiding van Wereldwaterdag (22 maart) nodigen we alle fietsliefhebbers uit aan het Astridpark voor de Belini Cycling Classic. Deze cyclosportieve rit vertrekt in Brussel en doet prachtige, rustige wegen aan in  het Vlaamse Pajottenland. Ontdek je graag een nieuwe omgeving en ben je niet vies van enkele klimmetjes? Dan zijn de valleien van de Zenne, de Zuunbeek en de Molenbeek zeker iets voor jou!

Dowload hier het GPX-bestand van de Belini Cycling Classic (58 km/595 hm): https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/10329781/fietsroute/belini-cycling-classic-2022-58km

De routes worden gedurende de hele campagne bewegwijzerd. Op zondag 27 maart voorzien we een hoogdag met vertrek van 8.00 tot 10.00 in het Astridpark met inschrijving ter plaatse. Dagverzekering alsook bevoorrading in Boogaarden (Pepingen) tussen 10.00 en 12.00 inbegrepen, mits inschrijving op de dag zelf aan het Astridpark. Je kan ons terugvinden bij de Fiere Rivieren – Rivières Fières beachflag.

Om het voortbestaan van het evenement niet in het gedrang te brengen, vragen we uitdrukkelijk om de verkeersreglementen na te leven, geen afval achter te laten en niet te wildplassen. Gelieve ook de coronamaatregelen op dat moment van kracht te respecteren.

 • calender
  Datum:

  19 mrt - 27 mrt

 • time
  Tijd:

  Hele dag

 • Pin
  Locatie:

  Anderlecht 1070
  Astridpark -

 • euro
  Prijs:

  Gratis

Deelnemen

Bijkomende informatie

Partners